Monday, 9 January 2012

Main Aci Ligan

Assalamualaikum

Well.....semalam ada la aku ajak seorang budak ni a.k.a my best friend "jugak" la pergi kangar...
Dia nih jenis on ja kalau orang ajak... Tapi kadang-kadang tu payah "jugak"...hahaha..just kidding pal....
Okay-okay nak dijadikan cerita aku ajak la dia pergi jogging...biasala..jadi orang "muda" memang la macam ni...kesihatan always important..haha
Dia pun kata okay...so petang semalam kami pown pergi la ke 'Denai Larian Pengkalan Asam' kot kalau tak silap la nama dia....
Aku pun baru first time pergi situ....walaupun tiap-tiap kali hujung minggu selalu lalu di kawasan tu sebab rumah wa aku pun terletak dekat-dekat situ "jugak"..tapi aku tak pernah la pergi denai larian tu....so disebabkan atas dasar teringin nak pergi tu la aku ajak budak tu teman aku...haha
Sampai ja kat situ kami pun pakai la kasut sukan dan jogging a.k.a main aci ligan la kan...haha.....orang kat situ petang-petang memang ramai.....maklumla semua nak jaga kesihatan..haha
Tapi air kat sungai tu dah surut sikit la.....specialnya kat sini dia ada titi gantung,surau,tandas dan tempat buat date...haha just kidding....
Gerai-gerai pown ada dibuka pada waktu petang.....so sapa-sapa yang dah penat berjogging tu boleh la melepak dekat gerai tu dulu....
Aku ni tak kira la pergi mana mesti kira nak ambil gambar ja.....so kat bawah ni adala 2,3.4 keping gambar yang aku amik......










Ni la "budak" yang aku mention tu...comel kan..haha

Ni pula sapa??? Aku la..haha












okay....itu saja yang aku nak kongsi....
Terima kasih sebab sudi baca...

p/s sorry sebab kualiti gambar tak elok sebab snap guna phone ja 







0 comments:

Post a Comment

 
;